Mobilní aplikace pro Windows

Mobilní aplikace pro Windows

Zakázkový vývoj otevřených aplikací a programů pro platformy Windows Mobile a Windows CE

Vývoj aplikací pro Windows Mobile a Windows CE

Operační systémy Windows Mobile a Windows CE určené zejména pro mobilní zařízení od čteček čárových kódů, mobilních terminálů až po chytré telefony mají v průmyslových aplikacích stále dominující postavení a to nejen díky bohatým funkcionalitám a zabezpečení. Aplikace pro Windows Mobile jsou postaveny na systému .NET Compact Framework 2.0 (a vyšším) .NET Compact Framework je “podmnožinou” prostředí .NET a to přináší výhodu lehké přenositelnosti aplikací mezi Windows a Windows Mobile.

Nabízíme kompletní vývoj aplikací pro platformu Windows od návrhu, přes zpracování projektu, testování až po implementaci. Pečlivě sledujeme nejnovější trendy a novinky ve světě mobilní techniky, automatické identifikace a průmyslové automatizace a dokážeme Vám tudíž pomoci najít nejvhodnější řešení, které zajistí maximální možnou produktivitu.

Profesionální poradenství

Do projektu zapojíme i vlastní inovativní nápady, osvědčené postupy a návrhové vzory, abychom společně dosáhli úspěchu a daných cílů. V průběhu projektu Vám budeme k dispozici pro bezplatné konzultace a doladění řešení. Naši konzultanti Vám vysvětlí, jak bude celý vývoj probíhat a vyžádají si potřebné informace a pomohou Vám přenést Vaši vizi v jasné zadání. Na základě nejnovější poznatků o chování uživatelů Vám pomohou zvolit nejvhodnější uživatelské rozhraní a navigaci v závislosti na typu aplikace.

Optimalizace ceny

Díky našim zkušenostem a předpřipraveným komponentám jsme schopni realizovat vývoj za podstatně kratší dobu v porovnání s vývojáři a společnostmi, kteří nejsou specializovány na mobilní aplikace, což se také výrazně promítne v koncové ceně projektu a může Vám ušetřit značnou část rozpočtu.
Jelikož jsme zastánci filozofie, že nejúčinnější marketingovou a reklamní strategii je kvalitní tvrdá práce, nevynakládáme finanční prostředky do reklamy a marketingu a můžeme tak nabídnout zajímavé sazby.

100% garance

Testování věnujeme maximální úsilí a využíváme speciální metody, které dokážou odhalit i velmi skryté chyby, ale kdyby se přeci jen nějaká chyba v aplikaci vyskytla, v rámci záruky Vám ji zdarma odstraníme.

Žádné platby předem

U nás nekupujete zajíce v pytli – žádné zálohy předem, první platbu provádíte až při předání betaverze projektu.

Projektové vedení

Vašemu projektu budeme věnovat maximální úsilí od začátku do konce, díky osvědčenému projektovému vedení se můžete spolehnout na dodržování termínů a správné načasování všech jednotlivých kroků.

Hotová řešení pro systémy Windows Mobile/CE

Doporučená zařízení se systémy Windows Mobile/CE